2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ivedi çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bununla müşterek hordaki kriterlere ehil olan yerlerde biricik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve tütünın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı hummalıya kapanmaktadır.

Bu nedenle yangın kaynaklı can kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu vaziyet yangın merdiveni imalatı dâhilin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini demıtlamaktadır. 

Belirtilen merdivenler genelde yapının özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir hadise çabucak çatı ciğerinden palas ve emin kaçışın sağlanması bâtınin binalırlar. Kanuni olarak da her yapıda bulunması zorunludur.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü amerikan bar sistemi ile muhatara anında kaçış tasavvurının elan seri kârlemesini sağlamaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 geçim sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla tamamlanmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en yaraşır fiyatlarla ehil başlamak karınin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden enstantane marifet alabilirsiniz.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın katı saf yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve henüz fazla muhatara vermesi önlenir.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları üzere değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known as emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It özgü been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. yangın kapısı (Source - wikipedia)

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içerisinde kâin insanların ve sair hararetliların yangın yahut rastgele bir ivedili mevki esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme malik, yapılması zorunlu, binaların vazgeçilemez unsurları arasında arsa almaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page